Látogató számláló

0
0
0
0
0
6
2

Gardena

Csináld azt, amit szeretsz!

A GARDENA SILENO robotfűnyírók karbantartják a gyepedet, így több szabadidőd marad.

 

  • Az LCD kijelzőn egyszerűen beállíthatóak
  • Nyomvonalmentesen nyírnak
  • Nagyon halkan működnek (58 dB)
  • Mulcsoznak, így fűgyűjtés helyett a mindennapi apró vágások táplálják a gyepedet
  • Kerti tömlővel lemoshatóak
  • Esőben is dolgoznak, így sosem kell közbeavatkoznod
  • A smart SILENO-k okostelefonnal is irányíthatóak

 

 

A jövőbe mutató robotfűnyíró, ami csak nyír és nyír és nyír...


Csendes, mozgékony, teljesen automatikus. Precíz és megbízható. A robotfűnyíró kertedet még pihentetőbb hellyé varázsolja. Több, mint 20 évvel ezelőtt kezdtük, rengeteg időt szántunk rá, hogy létrehozzuk ezt a terméket, majd intenzív kutatást és fejlesztést végeztünk vállalatainkon belül, teszteltük a robotfűnyírót a világ számtalan pázsitján. Visszatekintve az elmúlt két évtized fűnyírási tapasztalataira számtalan nagy lenyírt területet és jól karbantartott pázsitot látunk.

Dőlj hátra és pihenj

A gyep gyakran a kert központi dísze. A robotfűnyíró átveszi a gyep karbantartási munkálatait, így nem kell füvet nyírni, az eddig erre fordított időt pihenéssel is töltheted. Ez ilyen egyszerű. A honlapon megtalálod az információkat, melyik GARDENA robotfűnyíró megfelelő a kertedhez és ne gondolkodj tovább!

 

Több szabadidő

A kert az a hely, ahol igazán fel lehet töltődni. Zöld sziget az élet valóban fontos dolgaihoz. Rögtön több időd marad a családra, barátokra, szórakozásra. Döntsd el, hogy a megtakarított időt a kertben, vagy valahol máshol töltöd el. Az idő nem pénz, hanem arra való, hogy megéljük.

 

Gyönyörű pázsit

Szeretnél mezítláb sétálni egy csodálatosan zöld, sűrű és egészséges gyepszőnyegen? Igen, ez nagyon pihentető. A robotfűnyírók úttörőiként hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a fűnyírással kapcsolatban, és robotfűnyíróink kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A SenorCut jellemzőknek köszönhetően rendszeresen nyírnak, méghozzá „érzéssel”.

 

 

Miért válasszak GARDENA robotfűnyírót?

 

A Silent Drive motornak köszönhetően a GARDENA kínálja a leghalkabb robotfűnyírókat a piacion (58 decibel). Az egyszerűen használható menü, a könnyű telepítés, működtetés és programozás gyorsan átlátható. A robotfűnyírók bármely időjárásban használhatók. A SILENO+ robotfűnyírók egy lépéssel előttünk járnak – tudják milyen gyorsan nő a fű és tevékenységüket a növekedés üteméhez igazítják és csak akkor vágnak, ha a fű elég magas.

 

Melyik GARDENA robotfűnyíró a számomra megfelelő?

 

smart SILENO city 500

ÚJ! Díjnyertes termék

 

Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 4 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 500 m²
Maximális munkaterület (±20) 500 m²

Városi kertek robotfűnyírója

A gyepápolás igazán egyszerű és fáradságmentes módja, még kis városi kertekben is! A GARDENA smart SILENO city SensorCut rendszerével pontosan, megbízhatóan és olyan csendesen vág füvet, hogy alig hallani. Ha végzett a fűnyírással, automatikusan visszatér a töltőállomásra. Te pedig egyszerre élvezheted a szabadidőd és a tökéletesre nyírt pázsitot. A smart SILENO city akár 500 négyzetméter nagyságú, kis gyepterületekre is alkalmas. Akár a 25 százalékos emelkedők sem okoznak neki gondot, sőt szűk átjárókon, keskeny helyeken is gond nélkül elfér. Az elforduló hátsó keréknek köszönhetően a robotfűnyíró még mozgékonyabb és jobban irányítható – tökéletes kicsi, keskeny kertekbe. A telepítés során a programvarázsló végigkalauzol a menün, és önállóan összeállítja a fűnyírási tervet. A smart App-pel be lehet programozni a fűnyírási időszakokat, amelyeket összehangolhatunk az öntözési időszakokkal a smart öntözőkomputert használva. A smart átjáró biztosítja a központi hálózatot, amely egy meglévő routeren keresztül csatlakozik az internethez. A GARDENA smart system központi eleme gondoskodik a vezeték nélküli hálózati kommunikációról a GARDENA smart system kerti eszközei és a GARDENA smart App között.
Hatékonyság
Munkaterület-kapacitás 500 m² ±20%
Feltöltő rendszer Automata
A munkaterület maximális emelkedése 25 %
Termék
Információs panel LCD kijelző menürendszerrel
Időzítő Igen
Fogantyú típusa Integrált
Power and charging
Átlagos feltöltési idő 60 min
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 65 min
Motor és vágórendszer
Vágási rendszer 3 pivoting razor blades
Vágási magasság, min.–max. 20-50 mm
Vágási szélesség 16 cm
Sound and noise data
Hangszint, garantált 58 dB(A)
Hangszint, mért 56 dB(A)
Biztonsági funkciók
Vészjelzés Nincs
PIN kód Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Telepítési kiegészítők
Hurokvezeték 150 m
Rögzítő szegek 200 pcs

Cikkszám: 19066-32

Ár: 329.900 Ft

Okosotthon rendszer nélkül a robotfűnyíró ára: 249.900 Ft

 

 

 

 

SILENO life - Új, díjnyertes termék

Maximális munkaterület (±20) 750 m²
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 4 kWh
Hangszint, garantált 58 dB(A)
 

Jellemzők

Tökéletesen ápolt gyep

A precíziós pengék tiszta vágásképet hagynak a fűben. A SensorCut rendszernek köszönhetően a GARDENA SILENO life nem hagy nyomvonalakat. A vágási magasság beállítása könnyen elvégezhető szerszámok használata nélkül.

Gondtalan élmény

Dőljön hátra és élvezze a kertjét! Robotfűnyírója megoldja a fűnyírási teendőket. Az apró nyesedék a pázsiton marad, és hasznosul, mint természetes műtrágya. Ez elősegíti a fű növekedését és értékes időt takarít meg, amelyet más dolgokra is kihasználhat.

Egyszerű beüzemelés

A programozó asszisztens intuitív menüvel vezet, és a fűterület, favorizált fűnyírási idők bejárása után önállóan számítja ki azt a fűnyírási tervet, amely szerint a smart SILENO life működik majd. Összetett számítások és programozás nem szükséges. A fányírási terv egyénileg átállítható, vagy ahol szükség, módosítható.

Ideális a közepes méretű és összetett elrendezésű gyepfelületekhez

A GARDENA SILENO life 750 négyzetméteres nyírandó felületig teljesen automatikusan, megbízhatóan, csíkmentes és egyenletesen gondozza a gyepet. A szűk folyosókat és átjárókat problémamentesen kezeli. A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető, szinte korlátozás nélkül.

Garantáltan egyszerű tisztítás

A GARDENA SILENO life úgy lett kialakítva, hogy laza vízsugarú kerti tömlővel is alaposan eltávolítható a szennyeződés, por és a maradék fű a burkolatáról, pengékről és a kerekeiről.

Maximális biztonság

A határoló vezeték rugalmasan és megbízhatóan határozza meg a nyírandó területet - biztosítja, hogy a robotfűnyíró csak a kijelölt területeket nyírja. A rendkívül érzékeny ütközési érzékelő biztosítja, hogy a robotfűnyírót ne zavarják meg a kerti akadályok. Amikor a készüléket felemelik, a pengék azonnal leállnak, így megelőzve a sérüléseket.

Lopás elleni védelem

PIN-kód biztosítja a lopás elleni védelmet.

Cikkszám  15101-32

Ár:

SILENO life - Új termék

Maximális munkaterület (±20) 1000 m²
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 6 kWh
Hangszint, garantált 58 dB(A)
Jellemzői megegyeznek a 750 m2-es területhez való változattal!
Cikkszám: 4052-72
Ár: 449.900 Ft.

Robotfűnyíró R80Li

 

Maximális munkaterület (±20) 800 m²
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 6 kWh
Hangszint, garantált 60 dB(A)

Ideális összetettebb kertek nyírásához

Ez a GARDENA robotfűnyíró tökéletes választás közepes méretű kertekhez. Nagyobb vágási kapacitásának köszönhetően összetettebb területek nyírására is alkalmas. A késtartó lemezen található védőlemez csökkenti az energiafogyasztást, illetve védi és tisztán tartja a késtartó lemezt.

Esőben is dolgozik

Nincs az a nyári időjárás, ami ártana a GARDENA robotfűnyírónak. Úgy tervezték, hogy folyamatosan tudjon dolgozni felügyelet nélkül, az időjárástól függetlenül.

Lopás elleni védelem

A lopás elleni funkciók, telepítő zár és PIN-kód megbízható lopás elleni védelmet biztosítanak.

Halk, nincs károsanyag-kibocsátása és energiatakarékos

Ez a robotfűnyíró jelentősen csendesebb, mint egy közönséges elektromos, akkumulátoros, vagy benzines fűnyíró és nagyon alacsony energiafogyasztású.

Cikkszám: 4069-72

Ár: 399.900 Ft.

Honlap készítés