Hírlevél

Hollandpázsit - Étterembe, kerthelyiségbe

Hollandpázsit - Étterembe, Kerthelyiségbe

 

Ha ellátogatunk egy étterembe, a környezet az egyik legfontosabb tényező, mely alapján elsőként választunk - persze az ízek a legfontosabbak utána. Egy étterem nem engedheti meg magának, hogy ha vissza várja a vendégeit, hogy a finom ételek mellett ne legyen tökéletes a hely, ahol vendégül látja a hozzá betérőket. A Holland Pázsittal biztosított a szép és kellemes környezet, mely gondozásmentes, így minden további költséget, időt és energiát is megtakaríthatunk.

Chique C - A tökéletes elegancia

Lehetséges, hogy egy pázsit elegáns legyen? Igen, és erre a 26 mm-es Chique a legjobb bizonyíték! Tapintásra semmi máshoz nem hasonlítható a C-formájú szálak miatt, melyek nem csak extrém puhaságot, de maximális rugalmasságot is biztosítanak ennek a fűtípusnak. Különleges világos, természetes és stílusos színei, melyek a kétszínű szálak és kétszínű gyökér rész miatt megtévesztésig természetes hatást keltenek csak tovább emelik a típus színvonalát, mely így egy tökéletesen karbantartott kora nyári fű hatását kelti az év 365 napján, 8 év UV garanciával! A felülmúlhatatlan puhaság mellett a beépített memóriával rendelkező fűszálak megelőzik a lelapulást és hosszabb élettartamot biztosítanak a Chiquenek.

A Holland Pázsit kollekciójának darabjaként ez a típus is 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, így nem csak csodálatos, nyári hangulatot kölcsönös kertjének vagy teraszának a legborongósabb, vagy hidegedd téli napokon is, hanem környezetkímélő is! S ha mindez még nem lenne elég, ez a fűtípus 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint egy átlagos műpázsit, így akkor is kellemes érzés mezítláb végigsétálni rajta, mikor a nyári kánikula a tetőfokára hág!

Tartósság, extrém puhaság és elegancia a Chique-al!

Medio - A mediterrán csoda

Ha szeretné, ha kertje az év minden napján egy minőségi, megfelelően ápolt és karban tartott természetes fű látványát nyújtaná, akkor nincs egyedül ezzel a vágyával. A Medio pedig éppen ezt nyújtja Önnek! A különböző színű és 35 mm-es fűszálaknak köszönhetően ez a típus az ápolt és dús, valódi pázsit hatását kelti. Különleges kialakításának köszönhetően meglehetősen strapabíró és kitűnő ár/érték aránya miatt gazdaságos megoldás is egyben!

Vízelvezető tulajdonsága miatt nem áll meg rajta semmilyen folyadék, eső után néhány perccel pedig ismét száraz! Stílusos, friss, nyárias színkombinációjára 8 év UV garanciát vállalunk! Speciális beépített memóriával rendelkező Soft fűszálai megelőzik a lelapulást, és hosszabb élettartamot biztosítanak műpázsitjának akkor is, ha teraszán vagy kertjében bútorokat helyez el rajta! A többi Holland Pázsit termékhez hasonlóan a Medio is 100%-ig európai termék, továbbá garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes.

Miért bonyolítaná tovább az életét, ha Medio is lehet a kertjében?

Favorite C - A kedvenc

Hogy miért a Favorit a nagy kedvencünk? Először is, mert csodálatos tavaszi színekben pompázik, mellyel igazi stílust teremt a műpázsitok között! A 30 mm-es, kétszínű szálak és a kétszínű gyökér rész a tökéletességig fokozzák a természetes hatást. Az extrém sűrű gyökérrésznek és a beépített memóriával rendelkező fűszálaknak hála pedig a Favorit sosem nem lapul el! Igazi vonzerejét és egyedi stílusát azonban tagadhatatlanul különleges puhaságának és hihetetlenül friss és üde színének köszönheti, mely a zord télbe éppúgy lop egy kis tavaszt, mint a nyári hőségbe, vagy az esős őszbe! 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, így kíméli a környezetet, vízáteresztő tulajdonságának hála pedig nem képződik rajta pocsolya és sár sem, akár már az eső után 15 perccel tökéletes száraz!

A nyári hőségben is kellemes rajta akár mezítláb is sétálni, hiszen 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint a legtöbb műpázsit! A 8 év UV garanciánál jobb biztosítékot pedig keresve sem találhat rá, hogy még hosszú évek után sem veszít utánozhatatlan pompájából!

Favorit: hagyja, hogy az Ön kedvence is legyen!

Victory C - A bajnokok füve

A Holland Pázsit nem csak élethű, színtartó, vízáteresztő és selymesen puha, de tartós is! A 2017-es kollekció egyik legkiemelkedőbb típusa a Victory pedig minden korábbinál ellenállóbb, elnyűhetetlenebb! A szuper erős és memóriaszálas „Bajnokok füve” tökéletes választás otthonába, de akár sport célokra is kiválóan megfelelő! Kialakításának köszönhetően nagytermetű házikedvence sem tehet benne kárt! Kutyája sem kijárni, se kikaparni nem tudja majd, és tisztán tartása is pofon egyszerű!

Puha és selymes tapintása miatt gyermekeit is nyugodt szívvel hagyhatja játszani rajta, nem fogják felsérteni, vagy lehorzsolni magukat! Mivel vízáteresztő, így nem képződik rajta pocsolya – ezzel is megkímélheti magát számos kellemetlenségtől!

Victory, az elnyűhetetlen! Tegye próbára!

Fresco C - Friss, üde pázsit

A Fresco maga a megtestesült szépség, báj és kellem. Megjelenése egyszerűen tökéletes: 35 mm magas fűszálai nemcsak erősek és puhák, de nagyon dekoratívak is. A C-alakú fűszálaknak és a sűrű gyökérrésznek hála sosem lapul el, bártan tehetünk rá medencét, kerti bútort, vagy a gyerekek játékait, a Fresco mit sem veszít formájából! A Fresco tökéletes választás lehet a legtöbb leendő Holland Pázsit tulajdonos számára, aki természetes hatásra, rugalmas kialakításra, stílusos és friss színekre és extrém puhaságra vágyik! A tavaszi színvilág az évek során sem veszít majd semmit szépségéből, amit a 8 év UV garancia is szavatol!

A Fersco eszményi megoldás egy apró terasz felvirágoztatásához éppúgy, mint egy kert tökéletessé tételéhez! Különlegesen puha kialakításnak köszönhetően a gyerekek is nyugodtan játszhatnak rajta, nem fogják felsérteni, vagy lehorzsolni magunkat! A Fresco ráadásul nyáron is remek szolgálatot tesz, ugyanis amellett, hogy dekoratív és könnyű tisztán tartani, 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint a legtöbb műpázsit! A Fresco környezetbarát, hiszen garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, és 100%-ig európai termék.

Tavaszi színpompa az év minden napján a Frescoval!

Honlap készítés