Hírlevél

Hollandpázsit - Játszótérre

Hollandpázsit - Játszótérre

Ha egy biztonságos játszóteret épít, ami örömet okoz a gyerekeknek, bírja az erős igénybevételt és mindig szép, rendezett, akkor a Holland Pázsit kollekció az ideális választás. A port, sarat, egyenetlen játszótéri felületeket egyből megszünteti és tisztítása is egyszerű. Hamar megtérül a beruházás, és a gyerekek egészséges fejlődése szempontjából nem mindegy milyen környezetben játszanak és nőnek fel. Nézze meg elkészült referenciáinkat és kérjen személyes tanácsadást vagy rendeljen termékmintát! A Holland Pázsit játszótéri kollekciója 12 féle színben készül, 5 féle szálhosszúsággal, 6 év garanciával. A Holland Pázsit burkolatokat esésvédő burkolatként is telepítjük, 3 m esésmagasságig tanúsítva.

Multiplay 2.0 - Multifunkciós sportpázsit felsőfokon

A Multiplay 2.0 – val szín tiszta élvezet a sport. Mindenki ismeri a bosszantó és kellemetlen érzést, mikor egyenetlen, kényelmetlen, felázott vagy éppen kiszáradt talajon kell sportolnia. A Mutliplay 2.0 viszont tökéletes megoldást a fent említett összes probléma orvoslására, ugyanis eszményi megoldás, ha kisebb méretű és alacsony szálmagasságú focipályát, multifunkcionális sportpályát tervez. A 24 mm-es szálmagasságban gyártott műfű borítás több évig szolgálja a profik felkészülését és az amatőrök szórakozását, teszi mindezt biztonságot és kényelmet teremtve használójának számára! Strapabíró, homokkal töltött, nagy igénybevételre tervezett, kis karbantartási igényű műfű burkolat, mely a folyamatos igénybevételt is jól viseli, továbbá színét is megőrzi, melyre 8 év UV garanciát adunk.

 

 

A Multiplay 2.0 hatalmas előnye a legtöbb a piacon elérhető sportpázsithoz képest, hogy nem igényel gumidarálék töltést! Emellett meglehetősen tartós és strapabíró a polietilén szálak miatt, valamint 100%-ban európai termék, továbbá garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes!

Mutliplay 2.0: a tökéletes kikapcsolódás garanciája!

Chique C - A tökéletes elegancia

Lehetséges, hogy egy pázsit elegáns legyen? Igen, és erre a 26 mm-es Chique a legjobb bizonyíték! Tapintásra semmi máshoz nem hasonlítható a C-formájú szálak miatt, melyek nem csak extrém puhaságot, de maximális rugalmasságot is biztosítanak ennek a fűtípusnak. Különleges világos, természetes és stílusos színei, melyek a kétszínű szálak és kétszínű gyökér rész miatt megtévesztésig természetes hatást keltenek csak tovább emelik a típus színvonalát, mely így egy tökéletesen karbantartott kora nyári fű hatását kelti az év 365 napján, 8 év UV garanciával! A felülmúlhatatlan puhaság mellett a beépített memóriával rendelkező fűszálak megelőzik a lelapulást és hosszabb élettartamot biztosítanak a Chiquenek.

A Holland Pázsit kollekciójának darabjaként ez a típus is 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, így nem csak csodálatos, nyári hangulatot kölcsönös kertjének vagy teraszának a legborongósabb, vagy hidegedd téli napokon is, hanem környezetkímélő is! S ha mindez még nem lenne elég, ez a fűtípus 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint egy átlagos műpázsit, így akkor is kellemes érzés mezítláb végigsétálni rajta, mikor a nyári kánikula a tetőfokára hág!

Tartósság, extrém puhaság és elegancia a Chique-al!

Favorit C - A kedvenc

Hogy miért a Favorit a nagy kedvencünk? Először is, mert csodálatos tavaszi színekben pompázik, mellyel igazi stílust teremt a műpázsitok között! A 30 mm-es, kétszínű szálak és a kétszínű gyökér rész a tökéletességig fokozzák a természetes hatást. Az extrém sűrű gyökérrésznek és a beépített memóriával rendelkező fűszálaknak hála pedig a Favorit sosem nem lapul el! Igazi vonzerejét és egyedi stílusát azonban tagadhatatlanul különleges puhaságának és hihetetlenül friss és üde színének köszönheti, mely a zord télbe éppúgy lop egy kis tavaszt, mint a nyári hőségbe, vagy az esős őszbe! 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, így kíméli a környezetet, vízáteresztő tulajdonságának hála pedig nem képződik rajta pocsolya és sár sem, akár már az eső után 15 perccel tökéletes száraz!

A nyári hőségben is kellemes rajta akár mezítláb is sétálni, hiszen 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint a legtöbb műpázsit! A 8 év UV garanciánál jobb biztosítékot pedig keresve sem találhat rá, hogy még hosszú évek után sem veszít utánozhatatlan pompájából!

Favorit: hagyja, hogy az Ön kedvence is legyen!

Fresco C - Friss, üde pázsit

A Fresco maga a megtestesült szépség, báj és kellem. Megjelenése egyszerűen tökéletes: 35 mm magas fűszálai nemcsak erősek és puhák, de nagyon dekoratívak is. A C-alakú fűszálaknak és a sűrű gyökérrésznek hála sosem lapul el, bártan tehetünk rá medencét, kerti bútort, vagy a gyerekek játékait, a Fresco mit sem veszít formájából! A Fresco tökéletes választás lehet a legtöbb leendő Holland Pázsit tulajdonos számára, aki természetes hatásra, rugalmas kialakításra, stílusos és friss színekre és extrém puhaságra vágyik! A tavaszi színvilág az évek során sem veszít majd semmit szépségéből, amit a 8 év UV garancia is szavatol! A Fersco eszményi megoldás egy apró terasz felvirágoztatásához éppúgy, mint egy kert tökéletessé tételéhez! Különlegesen puha kialakításnak köszönhetően a gyerekek is nyugodtan játszhatnak rajta, nem fogják felsérteni, vagy lehorzsolni magunkat!

A Fresco ráadásul nyáron is remek szolgálatot tesz, ugyanis amellett, hogy dekoratív és könnyű tisztán tartani, 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint a legtöbb műpázsit! A Fresco környezetbarát, hiszen garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, és 100%-ig európai termék.

Tavaszi színpompa az év minden napján a Frescoval!

Honlap készítés