Hírlevél

Gardena

Gardena robotfűnyírók telepítése az alábbi modellekből:
Csináld azt, amit szeretsz!

A GARDENA SILENO robotfűnyírók karbantartják a gyepedet, így több szabadidőd marad.

 

 • Az LCD kijelzőn egyszerűen beállíthatóak
 • Nyomvonalmentesen nyírnak
 • Nagyon halkan működnek (58 dB)
 • Mulcsoznak, így fűgyűjtés helyett a mindennapi apró vágások táplálják a gyepedet
 • Kerti tömlővel lemoshatóak
 • Esőben is dolgoznak, így sosem kell közbeavatkoznod
 • A smart SILENO-k okostelefonnal is irányíthatóak

 

 

A jövőbe mutató robotfűnyíró, ami csak nyír és nyír és nyír...


Csendes, mozgékony, teljesen automatikus. Precíz és megbízható. A robotfűnyíró kertedet még pihentetőbb hellyé varázsolja. Több, mint 20 évvel ezelőtt kezdtük, rengeteg időt szántunk rá, hogy létrehozzuk ezt a terméket, majd intenzív kutatást és fejlesztést végeztünk vállalatainkon belül, teszteltük a robotfűnyírót a világ számtalan pázsitján. Visszatekintve az elmúlt két évtized fűnyírási tapasztalataira számtalan nagy lenyírt területet és jól karbantartott pázsitot látunk.

Dőlj hátra és pihenj

A gyep gyakran a kert központi dísze. A robotfűnyíró átveszi a gyep karbantartási munkálatait, így nem kell füvet nyírni, az eddig erre fordított időt pihenéssel is töltheted. Ez ilyen egyszerű. A honlapon megtalálod az információkat, melyik GARDENA robotfűnyíró megfelelő a kertedhez és ne gondolkodj tovább!

 

Több szabadidő

A kert az a hely, ahol igazán fel lehet töltődni. Zöld sziget az élet valóban fontos dolgaihoz. Rögtön több időd marad a családra, barátokra, szórakozásra. Döntsd el, hogy a megtakarított időt a kertben, vagy valahol máshol töltöd el. Az idő nem pénz, hanem arra való, hogy megéljük.

 

Gyönyörű pázsit

Szeretnél mezítláb sétálni egy csodálatosan zöld, sűrű és egészséges gyepszőnyegen? Igen, ez nagyon pihentető. A robotfűnyírók úttörőiként hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a fűnyírással kapcsolatban, és robotfűnyíróink kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A SenorCut jellemzőknek köszönhetően rendszeresen nyírnak, méghozzá „érzéssel”.

 

 

Miért válasszak GARDENA robotfűnyírót?

 

A Silent Drive motornak köszönhetően a GARDENA kínálja a leghalkabb robotfűnyírókat a piacion (58 decibel). Az egyszerűen használható menü, a könnyű telepítés, működtetés és programozás gyorsan átlátható. A robotfűnyírók bármely időjárásban használhatók. A SILENO+ robotfűnyírók egy lépéssel előttünk járnak – tudják milyen gyorsan nő a fű és tevékenységüket a növekedés üteméhez igazítják és csak akkor vágnak, ha a fű elég magas.

 

Melyik GARDENA robotfűnyíró a számomra megfelelő?

 

smart SILENO city 250

ÚJ! Díjnyertes termék

 

Gardena Sileno city 250

A Gardena Sileno city 250 robotfűnyíró zökkenőmentesen végzi el egy akár 250 m2-es terület fűnyírását. Az intelligens SensorCut rendszernek köszönhetően nem hagy maga után csíkokat. A fűnyíró beállítása igazán egyszerű, a rendszer végigvezet a beállítási folyamaton, majd létrehoz egy fűnyírási tervet, amely szükség esetén igény szerint módosítható. A Gardena robotfűnyíró egy forgó hátsó kerékkel biztosítja a nagyszerű irányíthatóságot, így még a szűk helyek sem fognak ki rajta. A fűnyírás befejeztével a készülék automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

A Gardena Sileno city 250 robotfűnyíró fő jellemzői

 • Maximum 250 m2-es területekhez tervezték
 • Vágási magasság 2 - 5 cm
 • 3 acél kés
 • Ellenáll a kedvezőtlen időjárással szemben
 • Lopásgátló védelemmel
 • 25%-os / 14° -os emelkedő kezelésére képes
 • Nagyon csendes működés
 • A Gardena fűnyíró töltési ideje 60 perc
 • 65 perces átlag üzemidő töltésenként

Precíz pázsitgondozás

A precíziós acél kések pontosan vágják le a füvet. A Gardena Sileno city modell SensorCut rendszerrel büszkélkedhet, amely nem hagy csíkokat a gyepen. A vágási magasság beállítása nagyon egyszerű, nincs szükség semmilyen eszközre hozzá. Élvezd a gyönyörű napsütéses időt a kertben szeretteiddel, miközben a Gardena Sileno city gondoskodik a fűnyírásról. A fűnyíró talajtakarással dolgozik, azaz a vágásból visszamaradt finom darabok a gyepen maradnak, mint természetes táptalaj. A Gardena Sileno city robotfűnyíró egy legfeljebb 250 négyzetméteres füves területet kezelésére képes teljesen egyenletesen, csíkok és kihagyott részek nélkül.

Könnyű munkavégzés, remek eredményekkel

A fűnyíró beállítása valóban egyszerű. Miután megadtad a gyep méretét és a vágás időtartamát, a készülék összeállít egy fűnyírási tervet, amely alapján dolgozni fog. Ez a terv természetesen módosítható. A fűnyírás befejeztével visszatér a töltőállomáshoz. A kényelmes használat azonban itt még nem ér véget. Engedj vizet a Gardena Sileno city fűnyíróra a slagból, hogy eltávolítsd a fűmaradványokat és az egyéb szennyeződéseket.

A biztonság az első

Ajánlott a határoló vezeték telepítése, amely megakadályozza, hogy a fűnyíró olyan területekre is eljusson, ahová nem lenne szabad. Ez biztosítja, hogy a készülék csak a kijelölt területen dolgozik. A Gardena robotfűnyíró rendkívül érzékeny ütközésérzékelővel rendelkezik, hogy elkerülje a baleseteket. Ha a gépet felemeled, a kések azonnal leállnak. Amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg ellopják a Gardena robotfűnyírót, mivel PIN kódos lopásgátló védelemmel is ellátták.

Paraméterek
Meghajtás
Motor típusa
 Akkus
Tulajdonságok
Munkaszélesség
 160 mm
Munkaterület
 250 m2
Váz anyaga
 műanyag
Minimális vágási magasság
 20 mm
Maximális vágási magasság
 50 mm
Felszerelés
Felszerelés
 Lopás elleni védelem , Mulcsolás
Akkumulátor
Működési idő
 65 perc
Töltési idő
 60 perc
Akkumulátorok száma:
 1
Akkumulátor-kapacitás
 2,1 Ah
Biztonsági védelem
Biztonsági funkciók és jellemzők
 PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő

 

SILENO life 750 - Új, díjnyertes termék

Maximális munkaterület (±20) 750 m²
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 4 kWh
Hangszint, garantált 58 dB(A)
 

Jellemzők

Tökéletesen ápolt gyep

A precíziós pengék tiszta vágásképet hagynak a fűben. A SensorCut rendszernek köszönhetően a GARDENA SILENO life nem hagy nyomvonalakat. A vágási magasság beállítása könnyen elvégezhető szerszámok használata nélkül.

Gondtalan élmény

Dőljön hátra és élvezze a kertjét! Robotfűnyírója megoldja a fűnyírási teendőket. Az apró nyesedék a pázsiton marad, és hasznosul, mint természetes műtrágya. Ez elősegíti a fű növekedését és értékes időt takarít meg, amelyet más dolgokra is kihasználhat.

Egyszerű beüzemelés

A programozó asszisztens intuitív menüvel vezet, és a fűterület, favorizált fűnyírási idők bejárása után önállóan számítja ki azt a fűnyírási tervet, amely szerint a smart SILENO life működik majd. Összetett számítások és programozás nem szükséges. A fányírási terv egyénileg átállítható, vagy ahol szükség, módosítható.

Ideális a közepes méretű és összetett elrendezésű gyepfelületekhez

A GARDENA SILENO life 750 négyzetméteres nyírandó felületig teljesen automatikusan, megbízhatóan, csíkmentes és egyenletesen gondozza a gyepet. A szűk folyosókat és átjárókat problémamentesen kezeli. A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető, szinte korlátozás nélkül.

Garantáltan egyszerű tisztítás

A GARDENA SILENO life úgy lett kialakítva, hogy laza vízsugarú kerti tömlővel is alaposan eltávolítható a szennyeződés, por és a maradék fű a burkolatáról, pengékről és a kerekeiről.

Maximális biztonság

A határoló vezeték rugalmasan és megbízhatóan határozza meg a nyírandó területet - biztosítja, hogy a robotfűnyíró csak a kijelölt területeket nyírja. A rendkívül érzékeny ütközési érzékelő biztosítja, hogy a robotfűnyírót ne zavarják meg a kerti akadályok. Amikor a készüléket felemelik, a pengék azonnal leállnak, így megelőzve a sérüléseket.

Lopás elleni védelem

PIN-kód biztosítja a lopás elleni védelmet.

SILENO life 1000 - Új termék

Maximális munkaterület (±20) 1000 m²
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 6 kWh
Hangszint, garantált 58 dB(A)
Jellemzői megegyeznek a 750 m2-es területhez való változattal!
Cikkszám: 4052-72

Robotfűnyíró R80Li

 

Maximális munkaterület (±20) 800 m²
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 6 kWh
Hangszint, garantált 60 dB(A)

Ideális összetettebb kertek nyírásához

Ez a GARDENA robotfűnyíró tökéletes választás közepes méretű kertekhez. Nagyobb vágási kapacitásának köszönhetően összetettebb területek nyírására is alkalmas. A késtartó lemezen található védőlemez csökkenti az energiafogyasztást, illetve védi és tisztán tartja a késtartó lemezt.

Esőben is dolgozik

Nincs az a nyári időjárás, ami ártana a GARDENA robotfűnyírónak. Úgy tervezték, hogy folyamatosan tudjon dolgozni felügyelet nélkül, az időjárástól függetlenül.

Lopás elleni védelem

A lopás elleni funkciók, telepítő zár és PIN-kód megbízható lopás elleni védelmet biztosítanak.

Halk, nincs károsanyag-kibocsátása és energiatakarékos

Ez a robotfűnyíró jelentősen csendesebb, mint egy közönséges elektromos, akkumulátoros, vagy benzines fűnyíró és nagyon alacsony energiafogyasztású.

Cikkszám: 4069-72

Honlap készítés