Hírlevél

Honda Miimo

    

A Honda Miimo robotfűnyíróra 1+2 év garanciát vállalunk, amennyiben a  telepítést szakembereink végzik, így a telepítés körülményei biztosan megfelelnek a garanciafüzetben szereplő feltételeknek!

A Honda termékek jól ismertek megbízhatóságukról és hosszútávú használhatóságukról. Ez alól természetesen a Honda Miimo sem kivétel.

 

Ezt a munkát hagyja Miimo-ra.

Miimo egy főnyeremény. Úgy és akkor nyírja a füvet, ahogy Ön szeretné. Önnek a kisujját sem kell mozdítania. Szívesen szorgoskodik esőben is. Dolgozhat éjjel is, hiszen nagyon csendes. Mindig frissen nyírt, egyenletes pázsit kép láványát nyújtja, nem lesznek a kertben elhagyott fűcsomók. Önmagát tölti fel és utána önállóan kezd el dolgozni. Mivel igen csendes, dolgozhat éjjel is.

         

Akkor és ott nyírja a füvet, ahol Ön szeretné

Teljesen mindegy milyen nagyságú és formájú a kert, mindig frissen nyírt pázsitja lesz. A robotfűnyíróra 5 zóna programozható.

- Az Ön igényei szerint telepíthető és programozható

- PIN kóddal védett, ha felemelik, a vágókések azonnal leállnak. Csak a PIN kód beírása után kezd újra munkába.

 

 

           

 

 

- Az elhajló kések edzett acélból készültek. Amennyiben valamivel érintkeznének, elhajlanak, nem törnek el, elkerülve ezzel annak veszélyét, hogy törött penge hulljon a fűbe.

- A 2 darab 25 wattos kerékmeghajtó motor gondoskodnak a hatékonyságról. A Miimo bárhol nyír, ahol Ön szeretné, akár emelkedőn vagy lejtőn is. Az intelligens iránytartó szenzoroknak köszönhetően, mindig egyenes vonalban halad. Az 56 wattos vágókés motornak köszönhetően képes egyhuzamban magasabbra nőtt füvek nyírására is.

        

 

- Tömör, kiváló minőségű, nehezen karcolódó polimerből készítették a burkolatát, azért még a szezon végén is jól néz ki.

- Lebegő burkolatával 360°-ban képes érzékelni környezetét. Amint valaki vagy valami hozzáér, megáll. A füvet nem tapossa le, óvva ezzel a pázsitot.

- Mivel menetközben mulcsoz: egészéges füvet hagy maga után, nem fűcsomókat. A lenyírt és szétszórt fűszálak biztosítják a tápanyag utánpótlást, csökkentve ezzel a gyomok jelenlétét a kertben. Nem tapad a cipőjére, a ruhájára és a törülközőre.

 

Miért a Honda termékét válassza?

 

A Honda gépek tervezésekor mindig fontos szempont a környezettudatosság és az a felfogás, hogy az emberek mindennapi munkáját minőségi gépekkel könnyítsék: az ultravékony solar-panelekkel vagy légzsákokkal a motorkerékpárjaikon, robotokkal, mint ASIMO, vagy Miimo-val, "aki" lenyírja Ön helyett a gyepet. Ezért végzünk a Hondánál folyamatosan kutatásokat, fejlesztünk újra és újra.

Ennek a hosszútávú fejlesztési törekvésnek az eredményeként láthatunk mind a mai napig több tíz éve működő Honda termékeket. Mert hosszútávra tervezték őket. Ebben rejlik üzletfilozófiánk és ez jelenti Honda termékek garanciáját.

 

 

 

 

 

 

Teljes Miimo specifikáció

 

A Miimo a kertek nagyrészében alkalmazható.
Miimo 300 modellt kisebb, 2.200m2 területű kertekre tervezték.
Miimo 500 modell nagyobb akkumulátorral rendelkezik, így 3.000mterületű kertekhez tökéletes választás.

Mindkét típus ugyanolyan minőségű. A Miimo 500 csupán nagyobb akkumulátorral rendelkezik,
ezért ritkábban kell magát töltenie. Azért ez a modell nagyobb kertekhez alkalmas, valamint, ahol a kert kialakítása miatt a dokkoló távolabb van a zónáktól.

 

 

szaki jellemzők Miimo 300 Miimo 500 Kert
Munkakerület (m2) 2.200 m2 3.000 m2 Mert könnyen megtervezhető melyik Miimo a megfelelő az Ön kertjéhez.
Határoló kábel hossza (termékkel szállítva) 200 m 300 m Mindkét termék jellemzői azonosak, kivétel a lenyírt felület nagysága. Válassza az Önnek megfelelő méretű modellt.
Maximálisan határoló kábel hossz
(opció) 
500 m  

 

Méret és tömeg

Hossz 645 mm Miimo impozáns, diszkrét: formatervezéskor nem csak a jó megjelenés volt szempont, hanem az is, hogy a kert szinte minden részébe eljusson.
Szélesség 550 mm
Magasság 275 mm
Tömeg 11,5 kg 11,8 kg Könnyű tömegének köszönhetően az esetleges ütközéskor sem okoz kárt és a füvet sem nyomja le.

 

Elektromos rendszer

Akkumulátor Li-ion
22,2V /
1800 mAh
Li-ion
22,2 V /
3600 mAh
Prémium kategóriás lítium-ion akkumulátorainak köszönhetően szezonról szezonra tökéletes teljesítményt nyújt, élettartalma a nikkel-metál-hidrid akkumulátoroknál megszokottnál nagyobb. Miimo szervízigénye minimális.
Transzformátor kimenet 26,0 V / 2,3 A  

 

Zajszint

Zajszint a felhasználó fülénél IEC60335-2-107 ed.1.0 nem haladja meg a 70dB (A)-t
   (46 dB (A))
Miimo zajszintje egy hűtőgép zajszintjéhez hasonló.

 

Mozgási rendszer

Vágókések 3 elhajló kés Ha a vágókések valamivel ütköznek a vágókések, akkor inkább elhajlanak. Így a fűben nem lesznek letört késdarabok.
Késmeghajtó motor sebessége       2200 fordulat/perc Csendesen működik.
Vágási magasság  20-60 mm, milliméterenként állítható A Miimo "intelligens késventillációnak" köszönhetően a fűvet függőleges állapotában nyírja le és egyenletesen szórja szét.
Vágási szélesség 22cm

A kés nem lóg ki a burkolat alól.

 

 

 

Honlap készítés